Suspiciuni de crimă asupra unui bărbat de 49 de ani din Măgureni

Daniel Dimache -

Suspiciuni de crimă asupra unui bărbat de 49 de ani din Măgureni

Poliţia a fost informată, ieri seară, după un apel la numărul de urgenţă 112 despre un autoturism răsturnat într-o râpă, pe DJ101 P, între localitățile Măgureni și Bobolia. Din primele verificări, nu au fost găsite victime în interiorul maşinii.
În urma verificărilor efectuate azi dimineaţă, în afara localității Bobolia, pe sensul de mers către Măgureni, a fost descoperit autoturismul prăbuşit într-o râpă, la aproximativ 20 de metri de partea carosabilă, într-o zonă cu vegetație abundentă. În habitaclul acestuia nu se afla nicio persoană, polițiștii stabilind că vehiculul aparține unui bărbat de 49 de ani din comuna Măgureni.
S-a constituit o echipă de căutare, care, la o distanță de aproximativ 2 km, sub podul CFR situat la limita dintre comuna Bănești și Poiana Câmpina, pe un drum neasfaltat, a descoperit un bărbat, identificat ca fiind proprietarul autoturismului susmenționat.
Acesta a fost declarat decedat de cadrele medicale sosite la fața locului, trupul neînsuflețit fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina.