TÂLHAR PRINS ÎN FLAGRANT DE CĂTRE UN POLIȚIȘT AFLAT ÎN TIMPUL LIBER!

Daniel Dimache -

TÂLHAR PRINS ÎN FLAGRANT DE CĂTRE UN POLIȚIȘT AFLAT ÎN TIMPUL LIBER!

La data de 14.10.2019, în jurul orelor 16:20, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 de Poliție Ploiești au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Popa Farcaș din municipiu, unei femei i-a fost smuls de la gât lănțicut de către o persoană necunoscută.

Se pare că, unei femei în vârstă de 80 de ani, care se deplasa pe stradă împreună cu soțul său, i-ar fi fost smuls de la gât lănțicul, de către un tânăr care s-a apropiat din sens opus, după care a fugit.

În zonă, se afla în timpul liber agentul șef adjunct de poliție TUDOSE ADRIAN, din cadrul „Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase” care, fără ezitare a pornit în urmărirea acestuia, reușind să-l imobilizeze în scurt timp și să-l predea echipajului sosit la fața locului.

În cauză, a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, în care se efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Totodată, tânărul în vârstă de 20 de ani din municipiul Buzău, domiciliat fără forme legală în municipiul Ploiești, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

(Fotografie cu caracter ilustrativ)