Tânăr băut şi fără permis prins la volan în Teişani

Redactia -

Tânăr băut şi fără permis prins la volan în Teişani

Acțiuni rutiere, inclusiv pe timp de noapte, desfășurate de polițiștii prahoveni. Alcoolemie record descopeită la un șofer care nu avea nici permis de conducere

  • Vineri, în intervalul orar 7-11, agenți din cadrul Poliției orașului Mizil au executat o acțiune rutieră pe raza localității, prilej cu care au verificat 18 autovehicule, au aplicat 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.102 lei și au reținut un permis.
  • În noaptea de 17/18 februarie, Postul de Poliție Teișani a organizat şi executat o acţiune pe linie rutieră.Au fost controlate 36 de autovehicule și aplicate șapte sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.465 lei (un permis de conducere reținut). În jurul orei 01.25, polițiștii au depistat un tânăr de 24 de ani, din comuna Gura Vitioarei, față de care etilotestul a indicat o concentrație de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Continuând verificările, s-a stabilit că acesta nu are nici permis de conducere.Acesta a fost transportat la spital pentru a-i fi prelevate mostre de sânge, fiind cercetat pentru săvârșirea celor două infracțiuni rutiere (conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis).
  • Sâmbătă, între orele 19 și 21, polițiștii Secției Rurale nr. 8 Bălțești au organizat o acțiune, pe raza localităților Ariceștii-Zeletin, Cărbunești și Surani, pentru prevenirea accidentelor rutiere și identificarea conducătorilor care încalcă legislația rutieră în vigoare.Au fost controlate 17 autovehicule (13 testări cu aparatul etilotest) și au fost aplicate șase sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.175 lei.