Tânăr, beat şi vitezist,un şofer şi-a proiectat autoturismul într-o curte din Baba Ana

Daniel Dimache -

Tânăr, beat şi vitezist,un şofer şi-a proiectat autoturismul într-o curte din Baba Ana

Un accident rutier a avut loc în această seară, în urmă cu puțin timp, pe DJ 102 D, la km 27+700 m.

Din primele verificări, un tânăr în vârstă de 22 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe sensul de mers Boldești-Grădiște – Mizil, posibil pe fondul consumului de alcool, al neadaptării vitezei la condițiile de drum (în curbă, carosabil umed) și având anvelope uzate peste limita admisă (avea certificatul de înmatriculare reținut pentru acest motiv din data de 11 iunie a.c.), ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și ar fi intrat în coliziune laterală cu un auto parcat regulamentar în afara părții carosabile. Ulterior, a fost proiectat spre stânga și părăsind partea carosabilă, a lovit porțile de acces în curtea unui imobil din comuna Baba Ana. În urma evenimentului rutier, conducătorul autoturismului și un pasager (19 ani) au fost transportați la spital.

La testarea cu aparatul etilotest, şoferul a rezultat valoarea de 0.53 mg/l alcool pur în aerul expirat, informează IJP Prahova.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luării măsurilor legale.