Tânăr de 16 ani, ridicat pe când se plimba cu o sabie în fața Winmarkt Ploiești

Daniel Dimache -

Tânăr de 16 ani, ridicat pe când se plimba cu o sabie în fața Winmarkt Ploiești

 

Marți, 25 octombrie 2022, în jurul orelor 19:30, un echipaj auto din cadrul Serviciului Circulație pe Drumurile Publice, aflat în zona Pieței Centrale, a fost sesizat cu privire la faptul că în fața Winmarkt Ploiești se află un tânăr care are asupra sa o sabie, cu lungimea de aproximativ 40 – 45 cm.
S-a solicitat sprijinul unui echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică II, iar la fața locului polițiștii locali au depistat și identificat persoana în cauză, preluând totodată de la aceasta obiectul respectiv.
Numitul G. C., în vârstă de 16 ani a fost predat pe bază de proces-verbal Secției de Poliție nr. 1 Ploiești, în vederea continuării cercetărilor.
Poliția Locală Ploiești condamnă săvârșirea unor astfel de fapte ce contravin normelor de conviețuire socială și face apel la spiritul civic al cetățenilor, pe care îi îndeamnă să semnaleze Dispeceratului instituției, la numărul de telefon 0244/954, sau polițiștilor locali aflați în patrulare, orice încălcare a regulilor sociale, a ordinii și liniștii publice.