Tânăr din Ariceștii Rahtivani, reţinut de poliţie după ce a furat un autoturism, l-a avariat şi a fugit

Redactia -

Tânăr din Ariceștii Rahtivani, reţinut de poliţie după ce a furat un autoturism, l-a avariat şi a fugit

La data de 15 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Cocorăștii Colț au reținut un tânăr în vârstă de 19 ani bănuit că ar fi comis infracțiuni la regimul rutier.

În fapt, tot ieri, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din comuna Ariceștii Rahtivani cu privire la faptul că, o persoană i-ar fi furat autoturismul parcat în dreptul imobilului său, l-ar fi avariat, după care a fugit de la fața locului.

În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat și ulterior depistat persoana banuită de săvârșirea faptelor, fiind vorba de un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Ariceștii Rahtivani.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că tânărul nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, având în vedere starea fizico-psihică a acestuia și întrucât nu a fost posibilă testarea cu aparatul etilotest, tânărul în cauză a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

Astfel, rezultatul probelor a arătat faptul că acesta avea o alcoolemie de 2.03 g/l alcool pur în sânge.

În urma probatoriului administrat, față de tânărul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

 

Foto: www.pexels.com