Tânăr din Balta Doamnei şi-a înjunghiat ambii părinţi şi a ajuns la Voila

Daniel Dimache -

Tânăr din Balta Doamnei şi-a înjunghiat ambii părinţi şi a ajuns la Voila

În cursul zilei de astăzi, Poliţia a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112, despre faptul că pe raza localității Balta Doamnei, un tânăr de 27 de ani cunoscut cu probleme psihice, și-ar fi înjunghiat părinții.

În baza sesizării, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a constat faptul că tânărul, în urma unui conflict avut cu tatăl, care a degenerat, l-ar fi înjunghiat în spate pe acesta, cu ajutorul unui cuțit, iar pe mama sa ar fi tăiat-o la o mână (posibil ușor), după care a fugit.

Se pare că cele două victime sunt conștiente și au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, unde medicul de gardă a opinat că nu le-a fost pusă viața în pericol.

Totodată, au fost constituite echipe operative de căutare a persoanei reclamate, autorul fiind depistat la scurt timp pe raza localității.

În cauză a fost deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, informează IPJ Prahova.

UPDATE. În urma acestui eveniment a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie. De asemenea, luni, în jurul orelor 20:30, tânărul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Voila, informează IPJ Prahova.

(Fotografie cu caracter ilustrativ)