Tânăr din Boldeşti-Scăeni, condamnat definitiv la închisoare pentru trafic de droguri

Redactia -

Tânăr din Boldeşti-Scăeni, condamnat definitiv la închisoare pentru trafic de droguri

Mandate de executare a pedepsei închisorii puse în aplicare de polițiști

 

La data de 15 noiembrie a.c., Tribunalul Prahova a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii privind pe un tânăr de 27 de ani, domiciliat în orașul Boldești-Scăeni, prin care acesta a fost condamnat la pedeapsa închisorii de 3 ani și 8 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și de mare risc.

În baza mandatului, polițiștii orașului Boldești Scăeni, au identificat persoana în cauză și a fost depusă în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni.

*

 La data de 15 noiembrie a.c., Tribunalul Prahova a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii privind pe un tânăr de 25 de ani, domiciliat în municipiul Ploiești, prin care acesta a fost condamnat la pedeapsa închisorii de 3 ani și 2 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de  efectuare fără drept de operațiuni cu produse, știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive fără autorizație, în formă continuată.

În baza mandatului, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Ploiești, au identificat persoana în cauză și a fost depusă în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni.