Tânăr din Câmpina, reţinut după ce a tâlhărit un vârstnic care îşi scosese banii de la bancomat

Redactia -

Tânăr din Câmpina, reţinut după ce a tâlhărit un vârstnic care îşi scosese banii de la bancomat

La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina, au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că o persoană necunoscută i-ar fi sustras 270 de lei, unui bătrân, în timp ce se afla în zona pieței din oraș.

Din verificări, s-a stabilit faptul că bătrânul ar fi retras 200 de lei de la un bancomat din municipiu, iar ulterior s-a îndepărtat de el, numărându-și banii.

La un moment dat, un tânăr s-a apropiat de persoana vătămată, smulgându-i banii din mână și fugind.

În urma cercetărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și depistată în incinta unei unități de pariuri sportive din apropierea comiterii faptei, ca fiind un tânăr din municipiul Câmpina, care a fost condus la sediul unității de poliție în vederea audierii.

În urma probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.