Tânăr reţinut după ce a tâlhărit o femeie de 79 de ani pe o stradă din Băicoi

Redactia -

Tânăr reţinut după ce a tâlhărit o femeie de 79 de ani pe o stradă din Băicoi

La data de 9 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției oraşului Băicoi au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că o femeie a fost agresată pe strada Republicii din localitate.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat pa fața locului, stabilind faptul că persoana vătămată, o femeie de 79 de ani, din orașul Băicoi ar fi fost agresată și deposedată de geanta pe care o purta asupra sa de către un bărbat necunoscut, care ulterior a părăsit zona într-o direcție necunoscută.

Femeia în cauză a fost condusă la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internată.

În urma cercetărilor, bărbatul în cauză au fost identificat și depistat ca fiind un tânăr de 21 de ani, din comuna Brebu.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de tânărul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.