Tânără de 24 de ani dispărută de acasă din luna iulie. Update: A fost găsită la Galaţi

Daniel Dimache -

Tânără de 24 de ani dispărută de acasă din luna iulie. Update: A fost găsită la Galaţi

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Plopeni caută o tânără, în vârstă de 24 ani, care a plecat voluntar de la domiciliu, din comuna Dumbrăvești în luna iulie și nu a mai revenit. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

La data de 7 septembrie a.c., în jurul orei 19:25, polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Plopeni au fost sesizați de o femeie din comuna Dumbrăvești cu privire la faptul că, fiica sa, Ionescu Alice Ștefania ar fi plecat în mod voluntar în luna iulie la un prieten în municipiul Galați și din data de 4 septembrie nu a mai luat legatura cu aceasta și nici nu a revenit la domiciliu.

Semnalmentele tinerei: înalțime aproximativ 1,50 m, greutate aproximativ 45 kg, păr blond, prins în coc, ochi căprui, pe antebrațul drept prezintă cicatrice sferică și nu are tatuaje.

La momentul plecării era îmbrăcată cu pantaloni evazați albi, bustieră albă, pantofi sport albi.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea fetei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

UPDATE

„Se revocă urmărirea tinerei de 24 de ani. Aceasta a fost găsită în municipiul Galați. Nu a fost victima vreunei infracțiuni pe timpul plecării voluntare de la domiciliu” – IJP Prahova.