Tânără din Ploieşti prinsă în flagrant când voia să vândă 100 grame de rezină de cannabis

Redactia -

Tânără din Ploieşti prinsă în flagrant când voia să vândă 100 grame de rezină de cannabis

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Ploieşti au organizat o acţiune de prindere în flagrant delict şi au efectuat 5 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de trafic de droguriAu fost ridicaţi  peste 4.000 de lei, 300 de grame de rezină de cannabis şi 50 grame de cannabis.

La data de 5 septembrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti şi ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, sub coordonarea procurorilor DI.I.C.O.T. – S.T. Ploieşti, au prins în flagrant delict o tânără, de 22 de ani, din Ploieşti, care intenţiona să vândă 100 de grame de rezină de cannabis.

Pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, în aceeaşi zi, poliţiştii au efectuat 5 percheziţii domiciliare la locuinţele a 4 persoane bănuite că făceau parte din grupul infracţional.

În urma percheziţiilor, au fost ridicaţi 4.100 de lei, despre care există indicii că ar  proveni din vânzarea drogurilor, 200 de grame de rezină de cannabis , 50 de grame de cannabis, cântare electronice, grindere şi telefoane mobile.

Cele patru persoane au fost reţinute, ulterior, instanţa de judecată a emis mandate de arestare preventivă pe numele a două persoane, şi a dispus măsura controlului judiciar şi arestului la domiciliu pe numele celorlalte două persoane.

La percheziţii au participat şi jandarmi.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc, introducerea în ţară de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc.

Uita-te la acest video pe YouTube.