Tânărul de 19 ani din Prahova a fost găsit decedat în Braşov

Redactia -

Tânărul de 19 ani din Prahova a fost găsit decedat în Braşov

Rizea Alexandru, tânărul originar din satul prahovean Schiuleşti a fost găsit decedat în Braşov, informează adevarul.ro. Un grup de turişti francezi a descoperit, în timpul unei drumeţii, un cadavru pe muntele Tâmpa. După identificare, se pare că trupun neînsufleţit aparţine tânărului dat dispărut la finele lunii iulie. Sora sa a postat în data de 30 iulie un mesaj pe Facebook în care cerea sprijin pentru găsirea sa.

„Fratele meu, Rizea Alexandru Eusebiu in varsta de 19 ani, a dispărut joi din Bucureşti. Ultima data a fost vazut in jurul orei 11 la Cora Lujerului. Apoi a mers la Gara de Nord unde si-a luat un bilet pt trenul de 12:15 catre Brasov. De atunci nu mai stim nimic de el. Va rugam, daca l.ati vazut, sau daca stiti pe cineva care l-ar fi putut vedea sa ne anuntati. In momentul disparitiei purta blugi negri, un tricou negru cu nume ale unor mai multe formații rock”, era mesajul acesteia.

„În urma procedurilor de identificare s-a stabilit că persoana decedată  este un tânăr de 19 ani a cărui dispariţie fusese semnalată de către membrii familiei, din data de 28 iulie Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, pe raza căruia îşi avea domiciliul şi pentru care poliţiştii braşoveni desfăşurau activităţi de căutare cu efective mărite. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor decesului“, informează IPJ Braşov printr-un comunicat de presă.