Târg de Crăciun, parc de distracţii şi un trenuleţ al zăpezii în Ploieşti, de sărbători

Redactia -

Târg de Crăciun, parc de distracţii şi un trenuleţ al zăpezii în Ploieşti, de sărbători

Adrian Dobre, primarul municipiului Ploieşti a făcut o serie de precizări legate de pregătirile pentru sărbătorile de iarnă. Iată de anunţă edilul: 

„După cum probabil ați aflat deja din presă, anul acesta activitățile legate de Sărbătorile de Iarnă se vor desfășura în două locații: parcul Toma Socolescu și parcarea de taxiuri din fața Halelor Centrale și Parcul de la Sala Sporturilor.

Pornind de la experiențele anterioare, ideea mea și a colegilor din primărie care se ocupă de organizare a fost aceea de a separa zona de Târg de Sărbători de aceea cu activități de Parc de Distracție.

În acest sens, intenția noastră este aceea ca în zona Halelor să organizăm un Târg de Iarnă, axat pe produse artizanale românești și o ”zonă de basm” cu căsuța lui Moș Crăciun, iar la Sala Sporturilor să adunăm toate activitățile ”de distracție” specifice perioadei.

De asemenea, pentru a evita eventualele busculade sau probleme de trafic, am decis să oferim ca mijloc de transport între cele două locații un Trenuleț al Zăpezii, care va funcționa pe un traseu prestabilit, la ore prestabilite și la un tarif modic.

Am publicat aceste rânduri deoarece sunt curios să văd care este opinia dumneavoastră despre idee și, evident, aștept cu interes orice propunere menită să ducă la îmbunătățirea ei.”