Târg de flori la AFI Palace Ploieşti

Mihai Ciobanu -

Târg de flori la AFI Palace Ploieşti

În perioada 1-10 mai 2015, AFI Palace Ploiești, cu sprijinul Camerei de Comerț și Industrie Prahova va organiza în parcarea centrului comercial Târgul de Flori, prilej ce le va oferi ploieștenilor posibilitatea de a alege și achiziționa flori sau plante decorative, atât pentru amenajarea grădinilor și spațiilor exterioare, cât și pentru interiorul locuințelor.

Expozanți din Prahova, Dâmbovița, Tulcea și Pitești își vor aștepta vizitatorii cu oferte variate și vor transforma parcarea centrului comercial într-un adevarat paradis al florilor.

Mai mult, reprezentanții Societății de Gospodărire Urbană Ploiești vor aduce expoziția cu care au câștigat locul 3 la Simfonia Lalelelor de la Pitești.

Expoziția de Flori va da startul Târgurilor de Vară organizate de AFI Palace Ploiești pentru clienții săi, evenimente tematice menite să ofere diversitate, precum și soluții practice adaptate cât mai multor nevoi.

„Începem sezonul estival cu multă energie și surprize inedite. Ne-am propus ca în următoarea perioadă să organizăm mai multe târguri de acest fel și să oferim ploieștenilor un motiv în plus de a ne trece pragul. De asemenea, luna aceasta ne așteptăm la un număr cât mai mare de vizitatori și în acest sens am pregătit un program cu totul special.”, declară Oana Vîjială, Mall Manager AFI Palace Ploiești.