Târgul cu bunătăţi se întoarce la Câmpina, în acest weekend

Redactia -

Târgul cu bunătăţi se întoarce la Câmpina, în acest weekend

Târgul cu Bunătăţi revine la Campina. Producători din colţurile cu tradiţie ale ţării, dar şi din Ungaria sau Italia,  vă vor aştepta în Parcarea Pietei Centrale a municipiului Campina , nu numai cu produse sănătoase din belşug, dar şi cu multe surprize.
În meniul principal al Târgului cu Bunătăţi se vor găsi fructe si legume proaspete, asta daca nu ati terminat conservele de toamna, produse tradiţionale româneşti şi internaţionale, precum specialităţi din carne sau brânzeturi, caşcaval cu verdeata, branza in coaja de brad.
Din ofertă nu vor lipsi bunătăţile pentru vegetarieni.  Merele proaspete, sucul de mere, mierea de salcâm, miejii de nuca, dulceturi, zacusca, muraturi  vor face deliciul oricărui degustător. Pentru pofticioşii mici, dar şi pentru părinţii sau buncii lor, bunătăţile vor include  ciocolata de casă de la Arad, halviţa, turta dulce de la Bascov,  specialitaţile unguresti, fructe confiate si prajituri de casă de la Baia Mare.
Pentru ca mai sunt zile frumoase, pentru ca mustul inca este proaspat va invitam la terasa  care va fi organizata in Targ. Pastrama proaspata, fasole cu ciolan pe pirostrii la ceaun, must, vin sunt bunatatile de care va puteti bucura, relaxati la terasa.
Târgul va fi deschis între 12 – 14 octombrie 2012, de la ora 09.00 la ora 20.00 în Parcarea Centrală. Evenimentul este organizat de Târgul cu Bunătăţi în colaborare cu Primăria Municipiului Campina.