Târgul de Artă şi Antichități la Ploiești Shopping City

Mihai Ciobanu -

Târgul de Artă şi Antichități la Ploiești Shopping City

După succesul ediţiilor anterioare, Târgul de Artă şi Antichităţi revine în acest weekend la Ploiești Shopping City. Evenimentul are loc în perioada 7 – 10 mai, iar accesul vizitatorilor este gratuit.

Iubitorii de frumos şi pasionaţii de artă vor putea alege dintre sutele de obiecte expuse în cadrul târgului. Cei ce trec pragul centrului comercial în acest weekend şi sunt în căutarea unui cadou pentru cei dragi sau chiar pentru ei pot opta pentru tablouri, obiecte de argint (statuete, casete, tacâmuri, obiecte decorative), mobilier rustic şi clasic, bijuterii de epocă şi podoabe, cărţi, numismatică, piese de ceramică, porţelanuri şi sticlărie, sculpturi şi alte obiecte vechi de excepţie.

Târgul de Artă şi Antichităţi se va desfășura pe parcursul celor patru zile, între orele 10:00 – 22:00, în zona scărilor rulante în Ploiești Shopping City.

Mai mult, pasionaţii de shopping pot profita în continuare de preţuri speciale la colecţiile de primăvară. Magazinele din cel mai important centru comercial din judeţul Prahova au anunţat promoţii şi reduceri de până la -50% cu ocazia mid-season sales. Printre brandurile care au tăiat preţurile în această perioadă se numără: Opticris, New Yorker, Koton, Otter, Takko, Splendor, Musse, Lem’s, Claire’s şi Benvenuti.