Tată şi fiu, decedaţi într-un accident rutier la Sinaia

Daniel Dimache -

Tată şi fiu, decedaţi într-un accident rutier la Sinaia

Două persoane au decedat, miercuri seară, într-un grav accident rutier produs pe DN1, în zona localității Sinaia, după ce trei autoturisme au intrat în coliziune.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că accidentul s-a petrecut după ce un autoturism a pătruns pe contrasens, pe DN1, la Sinaia, pe sensul Ploiești-Brașov, în urma impacului fiind afectat un al treilea autoturism.

Două dintre persoane au fost găsite încarcerate. Au fost scoase dintre fiarele contorsionate, însă deznodământul a fost tragic. Conform informațiilor furnizate de ISU Prahova, una dintre victime, un bărbat în vârstă de 42 de ani, a murit din cauza leziunilor grave suferite în urma accidentului, în timp ce a doua victimă, un tânăr în vârstă de 20 de ani, a fost găsită în stop cardio-respirator. În ciuda eforturilor medicilor, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea vieții tânărului.

Cele două persoane decedate erau tată și fiu. Cea de a treia victimă este un bărbat în vârstă de 60 ani care prezintă un traumatism cranio-cerebral minor și un traumatism de coloană toraco-lombară. Bărbatul a fost transportat la spital.