Tavi Grigore, din nou la birou. A1 este Mugurel Cornățeanu! Așa a dispus, astăzi, CEO Veolia România, Mădălin Mihailovici

Dragos Trestioreanu -

Tavi Grigore, din nou la birou. A1 este Mugurel Cornățeanu! Așa a dispus, astăzi, CEO Veolia România, Mădălin Mihailovici

Așa cum a scris, miercuri seară, pe blogul său, jurnalistul prahovean Cristian Anghelescu, astăzi, 29 noiembrie 2018, conducerile executive și tehnice ale FC Petrolul Ploiești au fost convocate la sediul din București al companiei Veolia Romania, pentru o ședință de analiză, în regim de urgență. La fața locului a fost prezent și președintele de onoare al ACS Petrolul 52, Seniorul Mircea Dridea. În urma raporturilor celor invitați de către Mădălin-Jorj Mihailovici, s-a luat o măsură valabilă numai pentru cele două meciuri ce se vor mai desfășura în acest an, adică primele din retur.

Despre ce s-a întâmplat în capitala țării a scris tot ziaristul Cristi Anghelescu, pe www.fcpetrolul.ro, până la această oră, nefiind postată nicio știre (n.m. – a apărut una ulterior startului redactării acestor rânduri)! Astfel încât, cum Anghelescu a postat, pe blogul lui, și o declarație a CEO Veolia România, partener-finanțator al Petrolului, singurele informații ce trebuie luate de bune sunt cele ale colegului de breaslă.

În urma discuțiilor și a referatelor oficialilor clubului cu privire la situația de după reinstalarea lui Octavian Grigore ca antrenor principal, s-a luat decizia ca acesta să fie înlocuit din funcția de interimar, la partidele cu Sportul Snagov, de pe arena de la Ghermănești, de sâmbătă, 1 Decembrie, ora 12.00, respectiv cu CS Balotești, la Ploiești, pe „Ilie Oană”, duminică, 9 decembrie, ora 12.00, de… Mugurel Cornățeanu. Mai precis, fostul secund și al lui, și – anterior – al demisului Leo Grozavu, cel care l-a și adus, în staff-ul său, la clubul găzarilor! Cum Cornățeanu are licența PRO de puțină vreme, schimbarea s-a putut face lesne, respectându-se regulamentul FRF. Dar, stând strâmb și judecând drept, impresia lăsată și pe vremea lui Grozavu, și ulterior, pe cea a lui Grigore, a fost că adevăratul A1 era, de fapt, nimeni altul decât… Mugurel Cornățeanu, cu „secund”… Ovidiu Chiribici, preparatorul fizic al „lupilor”! Ambii se agitau în spațiul tehnic și îi conduceau pe jucători, de acolo, oferindu-le sfaturi, mai mult decât superiorii lor!

Altfel, tot jurnalistul local a mai notat nu numai că această decizie este una pe termen foarte scurt, ci și că va fi urmată, în pauza de iarnă, de mari schimbări atât la nivelul staff-ului tehnic, cât și a celui executiv, dar și al lotului de jucători. Un efectiv care are șanse tot mai mici să termine anul pe podiumul Ligii a II-a. Un fapt nedigerat deloc de către Mădălin Mihailovici, care a reiterat că se va face tot posibilul ca promovarea în primul eșalon să se facă la vară, ci nu să fie decalată pentru sezonul 2019-2020 sau chiar mai târziu.

Foto: www.adevarul.ro și www.cotidianul.ro