Taximetrist agresiv acuzat de ultraj asupra unui polițist

Daniel Dimache -

Taximetrist agresiv acuzat de ultraj asupra unui polițist

În jurul orei 20:30, polițiștii Biroului Rutier Ploie;ti au condus la sediul subunității, un conducător auto, de 33 de ani, care în timpul unui control în trafic, a manifestat un comportament violent și a refuzat sa se legitimeze.

Din cercetări a reieșit faptul că, polițiștii rutieri, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Șoseaua Vestului din municipiu, la un moment dat, au observat un autoturism inscripționat TAXI, al cărui conducător auto folosea telefonul mobil fără a avea un dispozitiv de tip hands-free și nu purta centura de siguranță.

Polițiștii au procedat la oprirea acestuia, folosind semnalele de avertizare acustice și luminoase, conducătorul autoturismului taxi oprind în proximitatea intersecției cu strada Baraolt.

Bărbatul a refuzat să înmâneze documentele solicitate și a avut un comportament agresiv verbal față de organele de poliție.

Întrucât conducătorul auto s-a manifestat agresiv, a fost condus la sediul unității unde a continuat să adreseze injurii și amenințări unuia din polițiștii de serviciu.

S-a procedat la sancționarea conducătorului auto, cu amendă, în valoare de 580 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.

(Fotografie cu caracter ilustrativ)