Teatrul Elisabeta revine la Ploiești

Daniel Dimache -

Teatrul Elisabeta revine la Ploiești

               Așteptarea a luat sfârșit: Teatrul Elisabeta din București revine joi, 14 aprilie, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploiești cu un spectacol în premieră – „Milionul, nepoatele și milionara”, în regia lui Șerban Puiu, care aduce împreună, pe aceeași scenă, actori cunoscuți de teatru și film.

               Doi actori faliți, Jack și Leo, află că o bătrână multimilionară își caută nepoatele dispărute, cărora vrea să le lase averea sa. Cei doi decid să se costumeze și apar la ușa mătușii Florence – însă, cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, Jack și Leo aproape că uită de moștenire în momentul în care se îndrăgostesc de două tinere minunate, Audrey și Meg. Riscând permanent să fie descoperiți, Jack și Leo trebuie să conceapă un plan nou pentru a pune mâna pe averea uriașă.

               Comedia îi aduce împreună pe Lucian Ghimiși, Adela Mărculescu, Ștefan Velniciuc, Vlad Ianuș, Raluca Ghervan, Alexandru Prica, Adi Gheo și Valeria Stoian. „Milionul, nepoatele și milionara” este una dintre cele mai apreciate comedii ale Teatrului Elisabeta.

               Mii de spectatori ploieșteni s-au bucurat până acum de producții de succes marca Teatrul Elisabeta. „Milionul, nepoatele și milionara” se joacă în premieră la Casa de Cultură a Sindicatelor în data de joi, 14 aprilie, ora 18:30. Biletele sunt disponibile online, pe www.TeatrulElisabeta.ro și www.Bilet.ro.