Teatrul „Toma Caragiu”, programul spectacolelor din această săptămână

Redactia -

Teatrul „Toma Caragiu”, programul spectacolelor din această săptămână

În această săptămână, va invităm la spectacolele ce vor avea loc în sălile Teatrului „Toma Caragiu” și pe Aleea pietonală din fața Teatrului, care va fi din nou gazda unui eveniment inedit, dedicat în egală măsură copiilor și părinților.

LA VITA Ѐ BELLA – joi, 13 iulie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Îndrăgite și binecunoscute melodii italienești, coregrafii inedite, momente umoristice – sunt doar câteva dintre ingredientele încântătoare ale acestui spectacol-concert în regia Marcelei Țimiraș, ce îi reunește pe artiștii Teatrului de Revistă Majestic, alături de invitați speciali. Această reprezentație este SOLD OUT.

SORRY, CHARLIE! – vineri, 14 iulie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. O comedie presărată cu răsturnări de situație, în care Charlie și Jenny, soția lui, încearcă să sustragă un diamant din casa domnului Butterfly, aflat în vacanță. Doi musafiri ce se ivesc din senin la ușă la dau însă planurile peste cap. Această reprezentație este SOLD OUT.

CENUȘĂREASA – duminică, 16 iulie, ora 12.00, sala Teatrului de Animație Imaginario (Bulevardul Independenței nr. 14). „Cenușăreasa” este povestea unei fete cu suflet bun, nedreptățită de mama și surorile ei vitrege, care primește un ajutor neașteptat din partea nașei ei, Zâna cea Bună.

Vineri, 14 iulie, și sâmbătă, 15 iulie, Aleea pietonală din fața Teatrului „Toma Caragiu” va fi gazda evenimentului „Bucuria și sănătatea copiilor”, organizat de Teatrul „Toma Caragiu” și Spitalul de Pediatrie, în parteneriat cu Primăria Municipiului Ploiești. Alături de activități educative cu tematică medicală pentru părinți și copii, ateliere de conștientizare și informare cu privire la diverse boli pediatrice, sesiuni de Q&A susținute de medici de diverse specialități din cadrul Spitalului de Pediatrie, veți putea urmări două dintre spectacolele Teatrului de Animație Imaginario: GULLIVER ÎN ȚARA LUI LILLIPUT – vineri, 14 iulie, Aleea pietonală din fața Teatrului „Toma Caragiu”.

Locuitorii din Lilliput descoperă cu surprindere că un uriaș necunoscut a naufragiat chiar pe țărmul insulei lor. Dar nici mirarea lui Gulliver nu este mică, atunci când află în ce ținut fantastic l-au adus valurile mării.

PECETEA FERMECATĂ – sâmbătă, 15 iulie, Aleea pietonală din fața Teatrului „Toma Caragiu”. Cocoșul năzdrăvan a înghițit din întâmplare inelul fermecat al Contelui de Cocoșilă, un giuvaer care îi poate îndeplini stăpânului său orice dorință. Biletele pentru reprezentațiile programate în sălile Teatrului „Toma Caragiu” pot fi achiziționate de la Agenția teatrală, tel. 0244 522 774, sau online, de pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole.