Teatrul Toma Caragiu rămâne închis. Anunţul conducerii

Redactia -

Teatrul Toma Caragiu rămâne închis. Anunţul conducerii

Comunicat de presa

Stimati spectatori,

In urma evenimentelor petrecute in data de 30 octombrie 2015, Teatrul Toma Caragiu impreuna cu Primaria Ploiesti si I.S.U. Prahova au initiat un proces de analiza si de rezolvare a situatiei in care se afla sala teatrului din punct de vedere al sigurantei in caz de incendiu.

 

In prezent Sala Teatrului Toma Caragiu are urmatoarele dotari pentru prevenirea si stingerea incendiilor:

– 3 hidranti interior amplasati in scena;

– 13 hidranti interior amplasati in sala de spectacole, foyer, subsol si birouri administrative;

– Instalatii de drencere cu nivel de protectie pentru scena, cu 62 capete drencer;

– Un hidrant exterior alimentat din reteaua orasului;

– Un sistem de alarmare incendiu compus din: unitatea centrala de alarmare la incendiu, detectoare de fum cu supraveghere totala, butoane de avertizare acustica, clopote pentru avertizare incendiu;

– Sistem de limitare a propagarii incendiilor;

– Sistem de detectare a gazelor;

– 64 de stingatoare;

Dupa cum stiti, in data de 4 noiembrie 2015 a intrat in vigoare  H.G. 915 cu noi prevederi in acest domeniu. De aceea, pana la solutionarea acestor aspecte, s-a decis suspendarea reprezentatiilor cu public pe scena salii Teatrului.Va anuntam totodata, ca preocuparea principala a celor doua institutii se concentreaza pe identificarea unor spatii de joc alternative, pentru a nu priva publicul spectator de actul artistic.Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate si va anuntam, pe aceasta cale, ca puteti recupera contravaloarea biletelor achizitionate de la Agentia de bilete a teatrului.

 

Departamentul Comunicare