Tentativă de fraudă folosind numele şi semnătura prefectului Virgil Nanu. Cercetări ale IPJ Prahova

Redactia -

Tentativă de fraudă folosind numele şi semnătura prefectului Virgil Nanu. Cercetări ale IPJ Prahova

Prefectul judeţului Prahova, Virgil Nanu, atrage atenţia asupra unei tentative de fraudă în care sunt folosite numele şi semnătura sa.

„Doresc să mă delimitez de astfel de încercări de fraudă, care nu au nicio legătură cu activitatea mea. În ultimele zile, am fost victima a numeroase tentative de fraudă în care numele meu a fost folosit în mod necinstit.
 
 
Aceste tentative de fraudă implică solicitări scrise sau telefonice în care se cer bani pentru diverse asociații sau activități, în numele meu. Aș dori să atrag atenția tuturor celor care primesc astfel de mesaje sau apeluri să nu dea curs acestor solicitări și sub nicio formă să nu mă asocieze cu astfel de acțiuni.

 

În prezent, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Prahova efectuează verificări amănunțite pentru a identifica persoana sau persoanele responsabile de aceste tentative de fraudă și pentru a opri răspândirea acestor practici ilegale. Este crucial să fim vigilenți în fața acestor incidente și să colaborăm cu autoritățile pentru a aduce vinovații în fața justiției. Siguranța și integritatea comunității noastre sunt priorități absolute”, transmite prefectul Virgil Nanu.