Ţi-ai pierdut portofelul? S-ar putea sa ai noroc, totuşi

Luni, 16 octombrie a.c., la sediul Secției nr. 2 din cadrul Poliției Municipiului Ploiești s-au prezentat două persoane care au relatat faptul că au găsit un portofel.           În urma verificărilor, s-a stabilit că acesta conține o sumă de bani, însă nu și acte care să poată conduce la identificarea proprietarului de drept.           Persoana […]

Fără categorie

Redactia

Luni, 16 octombrie a.c., la sediul Secției nr. 2 din cadrul Poliției Municipiului Ploiești s-au prezentat două persoane care au relatat faptul că au găsit un portofel.

          În urma verificărilor, s-a stabilit că acesta conține o sumă de bani, însă nu și acte care să poată conduce la identificarea proprietarului de drept.

          Persoana care a pierdut bunul respectiv este rugată să se adreseze Secției de Poliție nr. 2, la numărul de telefon 0244.554.061, sau să se deplaseze personal la sediul din municipiul Ploiești, Șoseaua Vestului nr. 19.

          De asemenea persoanele care pot oferi informații care să conducă la identificarea proprietarului, sunt rugate să informeze poliția, utilizând datele de contact menționate mai sus.

Citeste mai departe

Inline
Inline