Ține pasul cu noile tendințe în manichiură urmând un curs specializat!

Daniel Dimache -

Ține pasul cu noile tendințe în manichiură urmând un curs specializat!

Moda se schimbă, iar în manichiură, cu atât mai mult, apar trenduri care sunt rapid asimilate de femeile și bărbații din lumea întreagă, care își doresc să fie în ton cu ce se poartă.

A parcurge revistele de stil și paginile de internet nu este suficient, însă, pentru a te pune la curent cu ce este la modă în acest domeniu, iar o modalitate de a-ți potoli setea de informații și de asimilare a tehnicilor este un curs de manichiură organizat de Bravory Academy.

Publicitate

Un astfel de curs este o ocazie foarte bună de a-ți perfecționa tehnica de executare a manichiurii proprii, dar îți oferă și șansa de a începe cu dreptul o carieră în acest domeniu.

Ce înveți la acest curs de manichiură acreditat

Cursul de manichiură se adresează începătorilor și se desfășoară pe parcursul unei singure luni. În cadrul cursului, vei putea învăța de la specialiștii în manichiură numeroase lucruri utile: cum să sterilizezi mediul de lucru, cum să obții o formă perfectă a unghiei, tehnicile manichiurii clasice și ale pedichiurii clasice, folosirea pilei manuale și a celei electrice, cum se finisează manichiura, cum se face masajul mâinilor și picioarelor. Ca un bonus, cursanții vor primi îndrumări și în ceea ce privește realizarea manichiurii semipermanente și a pedichiurii semipermanente.

Odată ce ai ajuns la finalul cursului, vei obține un certificat de absolvire care este eliberat de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației și vei fi gata pentru a îmbrățișa o carieră în acest domeniu. Te vor ajuta mult în acest sens și profesorii care ți-au fost alături, facilitându-ți intrarea în saloane de prestigiu.

Tendințe noi și tendințe clasice în manichiură

La cursul de manichiură, specialiștii le vor prezenta cursanților atât tehnicile la modă, cât și pe cele clasice, în executarea unei manichiuri desăvârșite. Informațiile actualizate despre tehnicile și materialele moderne vor fi astfel împletite cu modalitățile intrate de ani buni în rutina efectuării unei manichiuri de calitate.

Tendințele din 2023 în ceea ce privește manichiura sunt, în general, modelele minimaliste, dar și unghiile cu texturi și culori neobișnuite, astfel că fiecare cursant va învăța tehnici diverse, printre care și cum să aplice accesorii prețioase pe unghii, de exemplu.

Faptul că într-un salon vin numeroși clienți, fiecare cu preferințele și nevoile sale impune ca manichiurista să fie la curent cu o gamă vastă de stiluri, mai noi sau mai vechi. Dacă în acest an se poartă unghiile cu accente metalice, modelele geometrice sau unghiile cu aspect animal print, asta nu înseamnă că profesionista nu trebuie să știe și cum se execută corect o manichiură de tip french, care este în topul preferințelor multor cliente de ani buni. Din acest motiv, un curs de manichiură este binevenit pentru a-ți face debutul în forță în acest domeniu provocator și interesant, în care niciodată nu poți spune că le știi pe toate.

Instructorii de la curs sunt persoane care s-au remarcat în acest domeniu și care sunt dispuse să împărtășească din experiența și cunoștințele acumulate în timpul experienței lor, într-un mod accesibil. Pe lângă noțiunile teoretice, cursul cuprinde și sesiuni practice, în care ai ocazia să pui în aplicare ceea ce ai învățat și să primești feedback de la profesori.

În concluzie, un astfel de curs este util atât pentru cei care vor să se adapteze la noile tendințe în manichiură, cât și pentru cei care sunt interesați să dobândească informații și abilități specifice pentru începerea unei cariere în acest domeniu. Informațiile, abilitățile și tehnicile dobândite la cursul de manichiură sunt utile pentru toată viața, atât în plan personal, cât și în plan profesional.