Tinerii se taie în cuțite la ordinea zilei într-o comună prahoveană

Daniel Dimache -

Tinerii se taie în cuțite la ordinea zilei într-o comună prahoveană

În seara zilei de 7 ianuarie a.c., în jurul orei 19:30, polițiștii au fost sesizați despre faptul că, în comuna Dumbrava, sat Zănoaga, un tânăr a fost victima unei agresiuni.

”La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare, care a stabilit că, pe fondul unor discuții purtate în contradictoriu, un tânăr de 17 ani ar fi fost lovit cu un obiect tăietor-înțepător (cuțit), de către un altul, în vârstă de 18 ani” – informează Inspectoratul de Poliție al Județului Prahova.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar agresorul a fost identificat și depistat în scurt timp.

În urma administrării probatoriului, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În noaptea din 3 spre 4 ianuarie, tot în comuna Dumbrava, un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost bătut și apoi înjunghiat mortal de către un grup de agresori, în urma acestui incident iscându-se o situație conflictuală de proporții în comunitate.

Conform primelor date, poliția nu ar fi stabilit vreo legătură între cele două incidente.

(Fotografie cu caracter ilustrativ)