Țintește sus pentru o carieră de succes – alătură-te echipei Studio20

Vlad Preda -

Țintește sus pentru o carieră de succes – alătură-te echipei Studio20

Simți că ai fost făcută pentru succes, însă nu găsești sprijinul necesar pentru a ajunge unde îți dorești? Ei bine, nu trebuie să aștepți ani de zile la un job care nu te reprezintă și, din contră, te va indispune continuu. Fă alegerile potrivite pentru cariera ta și vei vedea că succesul îți va bate la ușă cât ai spune… videochat – totul împreună cu Studio20!

O companie cu renume și experiență bogată în domeniul său de activitate va ști cum să își respecte și să își valorifice angajații, iar Studio20 se numără printre acestea. Activând în domeniul videochat-ului de peste 20 de ani, studio-ul de videochat se mândrește cu numeroase sedii atât în țară, cât și în străinătate (în Cehia, Ungaria, Columbia și SUA). Renumele îi este recunoscut și prin numeroase premii importante câștigate la festivaluri internaționale de profil, precum „Best Cam Studio” în cadrul galei YNOT sau „Studio of the Year” în cadrul galei GFY Awards.

Succes a venit, desigur, grație colaborării excelente cu jucătorii-cheie – modelele de videochat. Pentru a stimula performanța în domeniu, Studio20 și-a propus să ofere cele mai bune condiții de lucru, în frunte cu un pachet salarial extrem de avantajos chiar și pentru modelele care încep de la 0. Iată, pe scurt, care sunt avantajele de care te poți bucura ca model de videochat în cadrul Studio20:

–  venit minim garantat de 1000$ pentru toate modelele nou angajate în primele 3 luni de la angajare, plus comision de bază de 50%, valabil încă din prima zi de lucru;

– bonusuri de 5% valabile astfel: pentru primele 100 de ore active pe lună (inclusiv streaming mobil și apeluri video); pentru câștiguri de minim 15.000$ pe lună; pentru un comportament online exemplar; pentru colaborare pe termen lung;

– bonusuri suplimentare de fidelitate după 12 luni de activitate, calculate în funcție de veniturile obținute;

– după 3 luni de activitate, posibilitatea de a accesa credite fără dobândă și fără comisioane direct de la Studio20, ratele fiind reținute automat din câștigurile lunare;

– flexibilitate atât privind programul de lucru (ture în timpul zilei, seara sau noaptea), cât și al spațiului unde îți desfășori activitatea (fie la unul din sediile Studio20, fie la tine acasă);

– posibilitatea de a lucra fără a-ți dezvălui identitatea (pe bază de pseudonim) sau fără nuditate (abordare Glamour).

Așa cum am menționat deja pe scurt, Studio20 nu pune accentul pe experiența în domeniu. Aceasta este binevenită dacă există, însă nu va reprezenta un dezavantaj dacă viitorul model nu a mai lucrat în domeniu sau este chiar la primul job. Pentru a asigura o dezvoltare armonioasă pe plan profesional și performanțe de succes într-un timp scurt, Studio20 asigură o perioadă de training în care să prezinte tot ce este util: sfaturi privind activitatea de model de videochat, indicații privind utilizarea corectă a aparatelor tehnice și video și informații despre site-urile pe care vei lucra.

Tot imediat după angajare, vei avea parte și de prima ședință foto care, pe lângă faptul că va fi o experiență minunată, care îți va da extra încredere în tine, va reprezenta și o bună ocazie de a face primii pași spre îmbunătățirea imaginii tale. Consilierii de imagine din cadrul echipei vor fi prezenți pe durata acestei ședințe foto și îți vor oferi sfaturi utile privind look-ul (ținute, coafură, machiaj) și comportamentul (gesturi, mimică, limbaj). Acest lucru nu înseamnă în niciun caz că nu ești ceea ce trebuie pentru job, ci doar că poți și vei deveni stăpână pe atuurile tale pentru a atrage instant atenția bărbaților!

Nu în ultimul rând, pentru ca tu să reușești, trebuie să știi că ai pe cine să te poți baza – în special când apar probleme sau situații neprevăzute în timpul orelor de lucru. Nu îți face griji! Indiferent dacă lucrezi ziua sau noaptea, echipa tehnică Studio20 va fi disponibilă non-stop pentru a interveni atunci când ai probleme și a le rezolva prompt. Iar în orice altă situație, nu uita că întreaga echipă va fi alături de tine, fiind formată din persoane tinere, prietenoase și dornice să te ajute!

Te poți bucura și tu de o carieră de succes, fără să aștepți ani mulți! Alege să te angajezi la Studio20 și vei primi sprijinul necesar pentru a te bucura de succes pe toate planurile. Află mai multe aici despre angajarea la Studio20!