Tipuri de cadouri personalizate ce pot fi oferite colegilor de birou

Daniel Dimache - Magazin

Tipuri de cadouri personalizate ce pot fi oferite colegilor de birou

Unul din cele mai frumoase obiceiuri intre colegii de birou care exista in cadrul unei companii este schimbul de cadouri. Cu ocazia petrecerilor corporate de Paste sau de Craciun, dar si cu alte ocazii, colegii de birou isi ofera reciproc mici daruri. Totodata, atunci cand un coleg isi serbeaza onomastica sau ziua de nastere, ceilalti se mobilizeaza si strang bani pentru a-l surprinde in mod placut.

Pentru ca cea mai mare parte a zilei oamenii si-o petrec la serviciu, este firesc sa dezvolte legaturi mai stranse, pana la legarea unor prietenii cu colegii. Pentru colegul sau colega de munca, oferta de cadouri personalizatea magazinului Printbu este foarte variata si include cani, ceasuri, rame foto si chiar mousepad-uri.

Cum alegi cadoul potrivit pentru colegul de munca

Primul lucru de care trebuie sa tina cont cei care intentioneaza sa faca un cadou colegului sau colegei de birou este politica firmei cu privire la acest subiect. Unele companii organizeaza o activitate dedicata sarbatorilor, spre exemplu Secret Santa, in timp ce alte companii au deja un buget dedicat cadourilor in anumite contexte.

Mai mult decat atat, pentru cadoul colegului sau colegei de birou bugetul este limitat. De aceea un produs personalizat se va dovedi cea mai buna alegere. Costurile nu depasesc cateva zeci de lei si sunt amintiri care raman foarte multi ani sarbatoritului. Un breloc personalizat, spre exemplu, poate fi purtat la chei o perioada lunga de timp. Nu in ultimul rand, cadourile intre colegii de birou nu trebuie sa fie intime sau sa sugereze un anumit mesaj.

Cadouri personalizate care pot fi oferite colegilor de birou

Cadourile personalizate pot fi oferite atat in contextul sarbatorilor, cat si al aniversarii. Un cadou de bun venit in firma sau de ramas-bun pentru colegii care se pensioneaza ajuta la consolidarea relatiilor de serviciu, respectiv la crearea unei prietenii de lunga durata. Pe langa cadourile dulci care pot fi oferite colegilor de birou, precum cutiile de bomboane si platourile de prajituri care pot fi impartite cu cei dragi, darurile personalizate raman cea mai buna alegere.

Canile personalizate se afla in topul preferintelor cand vine vorba despre cadouri pentru colegii de birou. Acestea pot transmite un mesaj sau pot fi inscriptionate pur si simplu cu o fotografie descarcata de pe contul de socializare sau cu o fotografie facuta in timpul unui training sau a unei calatorii in scop business, alaturi de ceilalti colegi. Oferta de cani personalizate include varianta canilor termosensibile, fosforescente sau sidefate.

In topul preferintelor in ceea ce priveste cadourile pentru colegii de birou sunt incluse si ramele foto personalizate, deoarece oricine isi doreste sa aiba pe birou un astfel de accesoriu cu o fotografie care sa ii aminteasca mereu de cei dragi. Ceasurile personalizate de perete, dar si mousepad-urile pentru laptop sau computer, il vor ajuta pe sarbatorit sa isi personalizeze biroul si sa aduca o particica din atmosfera de acasa, la locul de munca. Pentru colegii fumatori exista varianta de brichete  si scrumiere personalizate. Exemplele pot continua, insa cea mai buna alegere se poate face consultand Printbu.ro

(p)