Tiseanu și-a dat demisia după protestul pentru apa caldă

Daniel Dimache -

Tiseanu și-a dat demisia după protestul pentru apa caldă

Ca urmare a activității dezastruoase a sa, ca manager și a instituției pe care a condus-o, ce a contribuit la întreruperea alimentării cu apă caldă a circa 130.000 de ploieșteni care locuiesc în apartamentele racordate la sistemul de termoficare al municipiului, directorul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (A.D.I) Termo Prahova, Horia Laurențiu Tiseanu, și-a dat demisia din funcție.
După protestul organizat azi, de Uniunea Asociațiilor de Proprietari Prahova, fostul primar al municipiului Câmpina, ajuns în fruntea ADI Prahova, a demisionat, așa cum au cerut protestatarii. Acesta și-a înaintat demisia președintelui ADI Prahova, care este și președintele Consiliului Județean, Iulian Dumitrescu.

O demisie tardivă, în momentul când situația deja a luat proporții catastrofale, demisie care, dacă nu mai poate avea o componentă de onoare, cel puțin lasă locul altui om competent și cu chef de treabă, ce ar mai putea remedia sau măcar face ca lucrurile să nu se mai repete.

Evoluția fostului edil demonstrează cât de păguboasă este practica reșapării unor personaje politice expirate și oferirea unor sinecuri călduțe către acestea, putând avea, ca și în cazul de față, consecințe deosebit de grave.