Trabantul decorativ – din nou victimă a vandalilor

Redactia -

Trabantul decorativ – din nou victimă a vandalilor

În cursul derulării activităţilor zilnice de întreţinere a spaţiilor verzi din municipiu, personalul societăţii noastre a identificat mai mulţi saci cu gunoi menajer depozitaţi pe spaţiul verde, aferent locului de joacă din zona de Sud a oraşului, precum şi resturi menajere împrăştiate pe zona verde respectivă, informează SGU Ploieşti.

De asemenea, persoane neidentificate au încercat, din nou, sustragerea trabantul decorativ din incinta Parcului Mihai Viteazul, consecinţa acestei acţiuni fiind însă vandalizarea suportului ornamental respectiv, a materialului floricol şi a elementelor decor odată cu rostogolirea trabantului pe una dintre aleile parcului.Precizăm faptul că gunoiul menajer împrăştiat pe zona verde a fost strâns de către personalul societăţii şi a fost anunţat operatorul de salubritate pentru ridicarea acestuia.
gunoi_aruncat-parc_1

De asemenea, personalul compartimentului de specialitate a reamplasat şi refăcut trabantul şi elementele ornamentale ale zonei verzi din incinta parcului respectiv, mai anunţă SGU. Aceste evenimente survin la numai două zile de la vandalizarea mobilierului urban din incinta locului de joacă din str. Eroilor şi sustragerea de material floricol de pe spaţiile verzi din oraş.