Coliziune între două camioane pe Centura de Vest Ploieşti. Update: Un bărbat a murit

Redactia -

Coliziune între două camioane pe Centura de Vest Ploieşti. Update: Un bărbat a murit

Update, ISU Prahova: La data de 18 iulie a.c., în jurul orei 8.30 polițiștii rutieri au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN1, în afara localității Brazi s-ar fi produs un accident rutier între două ansambluri(TIR).

Din primele verificări a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 35 de ani în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, la un moment dat a rămas în pană, pe banda nr.1 a sensului de mers Brașov catre București, moment în care un alt conducător de ansamblu de vehicule a intrat în coliziune cu cel oprit.

Conducătorul de 35 de ani se afla coborât în spatele vehicului său, fiind prins între cele două tiruri.

În urma producerii accidentului a rezultat decesul conducătorului de 35 de ani.

Celalalt conducător auto a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

***

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1 – Centura Vest Ploiești, județul Prahova, s-a produs o coliziune față-spate între 2 autocamioane, în urma căreia a rezultat rănirea unui șofer, care în prezent este încarcerat. Circulația rutieră este oprită pe ambele benzi ale sensului de mers către București. Valorile de trafic sunt ridicate.

 

Foto: Arhiva