Trafic greu deviat pe DN1A, Văleni – Cheia, din cauza unor lucrări efectuate pe DN10, în Buzău

Redactia -

Trafic greu deviat pe DN1A, Văleni – Cheia, din cauza unor lucrări efectuate pe DN10, în Buzău

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că luni dimineaţa nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza unor evenimente rutiere.

Pentru perioada 9-14 februarie 2017, este în vigoare o informare emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie referitoare la vreme deosebit de rece . De asemenea, în această dimineaţă au fost emise atenţionări nowcasting referitoare la ceaţă pentru zona de câmpie a judeţelor Satu Mare, Arad şi Bihor. Le recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată, să mărească distanţa în mers, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să folosească luminile de întâlnire (şi pe cele de ceaţă, dacă vizibilitatea scade semnificativ).

Amintim că în județul Buzău, pe DN10 Buzău – Brașov, din cauza lucrărilor care se execută la viaductul Stânca Teherău, în zona Siriu (între kilometrii 85+534 și 86+948), circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone rămâne restricţionată. Este instituită şi restricţie de viteză de 10 km/h. Ruta ocolitoare pentru traficul greu este DN1B Buzău – Ploieşti, DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele, DN1 Săcele – Braşov.