Trafic închis pe bulevardul Republicii joi, 22 decembrie

Redactia -

Trafic închis pe bulevardul Republicii joi, 22 decembrie

In data de 22 decembrie 2016, ca urmare a manifestarilor prilejuite de Ziua Libertatii Romaniei, in intervalul 10:30 – 12:00 se va inchide circulatia pe B-dul Republicii, pe tronsonul cuprins  intre  intersectia cu str. Tache Ionescu si intersectia cu str. Vasile Milea, astfel ca traseele 7, 22/22b, 39barat vor circula deviat: Traseele 7 si 22/22b:

  • pe sensul spre Dorobantul/Bariera Unirii, ruta normala pana in statia Tache Ionescu, dupa care dreapta Piata Victoriei, stanga Gheorghe Lazar, iar  din strada Dr. Bagdazar ruta normala. Traseele nu vor efectua statia Hale Catedrala.
  • pe sensul spre Bariera Rudului, traseul 7 va circula normal pana la statia Hale Coreco, dupa care pe strazile Carpati, Piata Eroilor, Vasile Lupu, Trei Ierarhi, Vlad Tepes, I.L.Caragiale, cu statia Faredo, iar din str. Rudului traseu normal.

Traseele 35 si 35b vor fi scurtate la Centru, cu statie la Faredo.  Nu se vor mai efectua statiile Tache Ionescu, Palatul Culturii si Grivitei. Traseul 39barat:

  • la sensul spre Hale Catedrala, ruta normala pana in strada I.L.Caragiale, cu statie la Faredo, dupa care parcurge strazile Ghe. Gr. Cantacuzino, Cuza Voda, Vasile Lupu, Piata Eroilor, Carpati, Emil Zola, cu statie la Hale Catedrala.

Fata de cele prezentate, intervalul orar de deviere a circulatiei  mai poate suferi modificari in functie de indicatiile organelor de  politie rutiera a municipiului Ploiesti care vor fi prezente in zona.