Tramvaiul copiilor a plecat la drum. Iată programul de circulație

Daniel Dimache -

Tramvaiul copiilor a plecat la drum. Iată programul de circulație

Primăria Municipiului Ploiești împreună cu S.C. Transport Călători Express S.A. Ploiești, cu sprijinul Fundației Mereu Aproape și al forumului TransPloiești organizează evenimentul  “Tramvaiul Copiilor – Moș Crăciun 2021”.

Activitatea este derulată, în mod tradițional, de către municipalitatea ploieșteană, în preajma sărbătorilor de iarnă, din dorința de a le oferi copiilor o călătorie plină de veselie și emoție, într-o atmosferă de poveste, cu un tramvai împodobit și luminat în spiritul Crăciunului.

Tramvaiul Copiilor – Moș Crăciun 2021va circula în municipiul Ploiești, în perioada 06-27 decembrie a.c., urmând ca, pe parcursul călătoriei, copiii să primească surprize dulci de la Moș Crăciun cu ajutorul voluntarilor și al angajaților S.C. Transport Călători Express S.A. Ploiești.

Transportul va fi gratuit pentru copii, iar cei mici vor putea fi însoțiți gratuit de o singură persoană adultă.

Programul “Tramvaiul Copiilor – Moș Crăciun 2021” va fi următorul:

  • Plecările de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești spre Gara de Sud (traseul 101) vor avea loc la orele: 10.30, 13.30 și 16.30;
  • Plecările de la Gara de Sud spre Spitalul Județean de Urgență Ploiești (traseul 101) vor avea loc la orele: 11.30, 14.30 și 17.00;
  • Plecările de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești spre Gara de Vest (traseul 102) vor avea loc la orele: 12.10, 15.10, 17.30;
  • Plecările de la Gara de Vest spre Spitalul Județean de Urgență Ploiești (traseu 102) vor avea loc la orele: 12.50, 15.50 și 18.00.

Fundația Mereu Aproape susține acest eveniment și contribuie la bucuria copiilor, alături de partenerii săi generoși din campania ”Ajut eu!”. Datorită lor, copiii vor primi cadouri dulci și vor avea parte de o plimbare de basm într-un tramvai decorat de sărbătoare. Aici vor fi surprinși de spiridușii veseli care îi vor încânta cu jocuri și activități distractive.