Transmisiune live de la vizita contraamiralului Cornel-Eugen Cojocaru la Ploiești

Daniel Dimache -

Transmisiune live de la vizita contraamiralului Cornel-Eugen Cojocaru la Ploiești

A fost prezent, la Ploiești, cu ocazia expoziției organizate de Forțele Navale Române , la ceremonia oficială, contraamiralul de flotilă Cornel-Eugen Cojocaru, locțiitor al șefului Statului Major al Forțelor Navale, practic al doilea om din Marina Militară. Contraamiralul Cojocaru se reîntoarce practic, în calitate oficială, în județul în care, cu mulți ani în urmă, își începea cariera militară în calitate de elev al Liceului Militar „Dimitrie Cantemir” Breaza.
Începând cu ora 13.00, în zona Palatului Culturii din Ploiești a avut loc ceremonia oficială, la care au participat, alături de invitatul de la conducerea Forțelor Navale, comandantul Garnizoanei Ploiești, Sorin Mimiligă, viceprimarul Daniel Nicodim, subprefectul Alexandru Vane, alți invitați.

Ziua s-a încheiat cu un concert susținut de Muzica Militară a Forțelor Navale, la Palatul Culturii din Ploiești, începând ora 18.00.
Gazeta de Prahova (gazetaph.ro) a transmis live pe Facebook, momente de la ceremonia oficială a evenimentului organizat la Ploiești de Asociația ”Suntem România!”, în colaborare cu Forțele Navale Române.