Trasee TCE afectate de lucrările de pe Şoseaua Vestului

Mihai Ciobanu -

Trasee TCE afectate de lucrările de pe Şoseaua Vestului

In dupa amiaza zilei de 11.05.2016, odata cu inceperea lucrarilor de asfaltare a carosabilului pe portiunea cuprinsa intre Gara de Vest si sensul giratoriu de la intersectia strazilor Sos. Vestului cu Marasesti, traseul 53 nu va mai circula  pana  la  Lamaita.

Astfel, debarcarea calatorilor se va efectua in statia Scoala 20 care va fi si capat de linie.

 

In dupa amiaza zilei de 11.05.2016, odata cu inceperea lucrarilor de asfaltare a  carosabilului pe portiunea cuprinsa intre Gara de Vest si sensul giratoriu de la intersectia strazilor Sos. Vestului cu Marasesti, traseul 402 nu va mai circula  pana  la  Lamaita.

Astfel, imbarcarea/debarcarea calatorilor se va efectua in  statia  Bloc 39 care va fi si capat de linie.

 

In dupa amiaza zilei de 11.05.2016, odata cu inceperea lucrarilor de asfaltare a carosabilului pe portiunea cuprinsa intre Gara de Vest si sensul giratoriu de la intersectia str. Sos.Vestului cu Marasesti, traseele 304 si 305 vor fi deviate astfel:

Traseul 304: sensul spre PIP, autobuzele nu  vor  mai  avea  capat  de  linie  la  Gara de Vest, ele vor pleca din zona Sp. CFR si vor circula pe str. Domnisori, Torcatori, Gh.Gr. Cantacuzino, apoi ruta normala. Nu se vor mai efectua statiile Gara Vest, Sc.20, Bar.Marasesti, Lamaita si Bis. Inaltarea Dlui de pe Sos. Vestului.

Sensul spre Gara de Vest, traseu normal pana la intersectia str. Cantacuzino cu Sos. Vestului, inainte pe str. Gh.Gr. Cantacuzino, apoi dreapta Marasesti, stg. Padina, dr. Domnisori pana la Sp. CFR.

Nu se vor mai efectua statiile Bis. Inaltarea Dlui de pe Sos. Vestului, Bl.39, Bar.Marasesti, Domnisori si Gara Vest.      

Traseul 305: la sensul spre Armasi, autobuzele vor circula pe traseul normal pana la Bis. Inaltarea Domnului/Cantacuzino, inainte pe str. Cantacuzino, apoi dreapta Torcatori, Marasesti, Plasiesilor si in continuare traseu normal.

Nu se vor mai efectua statiile Bis. Inaltarea Dlui de pe Sos. Vestului, Bl.39, Bar.Marasesti, Aleea Vitioarei  si Eroilor.