Gazeta de Prahova

Traseele 202, 44, 4, 5, 32, 40, 7 şi 22 – circulă deviat luni

Administrație

Redactia

 • In data de 18.04.2016, in intervalul 14:00 – 15:00 din cauza activitatii desfasurate de SRI  si Penitenciarul Prahova  strada Emile Zola va fi inchisa circulatiei rutiere.

 Traseele 202 si 44  pe sensul spre Vest vor circula deviat astfel: traseu normal pana la statia Palatul Culturii apoi vor efectua statia Grivitei, dupa care vor merge inainte pe Bd Republicii, Piata Eroilor si in continuare traseu normal.

Traseele 1 si 30  pe sensul spre Nord vor circula deviat astfel: traseu normal pana la statia Palatul Culturii apoi vor efectua statia Grivitei, dupa care vor merge inainte pe Bd Republicii, Piata Eroilor, Carpati, Valeni si in continuare traseu normal.

Nu se va mai efectua statia Hale Coreco.

 •  Traseul 4  pe sensul spre Gara Nord va circula deviat astfel: traseu normal pana la str. Vlad Tepes, apoi str. I.L.C., Tache Ionescu, Pta Victoriei, Bd. Republicii si efectueaza statia Grivitei, dupa care intra pe str. Str. Vasile Milea, Gheorghe Doja si in continuare parcursul normal.

  Nu se va mai efectua statia Hale Coreco.

  Pe sensul spre Gara Vest va circula traseu normal pana pe str. Carpati, apoi efectueaza sensul giratoriu de la Pta Eroilor, Bd. Republicii cu statie la Galerii Comerciale, apoi intra pe str. Tache Ionescu, I.L.C., Vlad Tepes si in  continuare traseu normal. Nu va mai efectua statia Hale Catedrala.

 • Traseul 5  va circula deviat astfel:

  -pe sensul spre Spitalul Judetean, traseu normal pana la statia Postei, dupa care din str. Stefan Greceanu intra pe C.D.Gherea, Bdul Republicii cu statie la Grivitei, apoi Piata Eroilor, Carpati,  Valeni si in continuare ruta cunoscuta. Nu se mai efectueaza statia Hale Coreco.

  -pe sensul spre Cartier Mihai Bravu: traseu normal pana la intersectia strazilor Valeni cu Gh. Doja, stanga Gh.Doja, G. Cosbuc cu statie la Hale Tramvai, Stefan Greceanu si apoi ruta cunoscuta. Nu se mai efectueaza statia Hale Catedrala.

 •   Traseul 32/32b  pe sensul spre Hale Catedrala va avea statie la Grivitei, iar pe sensul spre Protan va avea statie la Galeriile Comerciale.

  Nu se va mai efectua statia capat de linie Hale Catedrala.

 • Traseul 40 nu va mai avea capat de linie la Hale Catedrala si va circula deviat astfel:

  -pe sensul spre Hale: de la BCR merge in continuare  pe  str. Ghe. Doja efectueaza sensul giratoriu de la Caraiman si stationeaza la statia Colinii.

  -pe sensul spre Bereasca: de la statia Colinii merge inainte pe str. Ghe Doja, George Cosbuc, cu statie la Hale Tramvai, str. Stefan Greceanu si in continuare traseul cunoscut.

 •   Traseele 7 si 22/22b

  -pe sensul spre Bar. Rudului/ Auchan vor circula deviat astfel, traseu normal pana la statia Bis. Armoniei, dupa care din str. Stefan Greceanu intra pe C.D.Gherea, Bdul Republicii cu statie la Grivitei, apoi Piata Eroilor si in continuare ruta cunoscuta. Nu se mai efectueaza statia Hale Coreco.

  -pe sensul spre Dorobantu / Bar. Unirii: traseu normal pana la Piata Eroilor, dupa care se vor parcurge strazile Carpati, Valeni, Gh. Doja, G. Cosbuc cu statie la Hale Tramvai, Stefan Greceanu si apoi ruta cunoscuta. Nu se mai efectueaza statia Hale Catedrala.

 

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline