Traseul 5 va circula deviat vineri, în intervalul 17:00 – 21:00

Redactia -

Traseul 5 va circula deviat vineri, în intervalul 17:00 – 21:00

Ca urmare a desfășurării meciului de fotbal de pe stadionul Ilie Oană, din data de 18.08.2023, în intervalul  17:00 – 21:00 traseul 5 va circula deviat,  astfel:

– pe sensul Spitalul Județean – cartier Mihai Bravu, traseu normal până pe str. Ștefan Greceanu, după care va parcurge străzile: Nicolae Bălcescu, Armoniei, Mihai Bravu și întoarce  în sensul giratoriu situat la intersecția străzilor Mihai Bravu cu Chimiei, cu stație de debarcare/îmbarcare Grădinari de pe str. Mihai Bravu.

Nu se pot utiliza stațiile: Poștei, Tăbăcărie, Războieni, Neajlov, Mihai Bravu. Pe porțiunea deviată se vor efectua  toate  stațiile  întâlnite în parcurs.

– pe sensul Cartier Mihai Bravu – Spitalul Județean va parcurge străzile: Mihai Bravu, Armoniei, Nicolae Bălcescu,  după care traseu normal.

Nu  se  pot  utiliza  stațiile: Mihai Bravu, Neajlov, Tanin, Stadion, Poștei. Pe porțiunea deviată se vor efectua  toate  stațiile întâlnite în parcurs.

Față de cele prezentate, intervalul orar de deviere a circulației mai poate suferi modificări, în funcție de indicațiile agenților de Poliție Rutieră a municipiului Ploiești care vor fi prezenți în zonă.