Gazeta de Prahova

Trei din cei patru copii luaţi de ape, găsiţi morţi

Știri

Daniel Dimache

Mare dramă în comuna Sângeru, la potopul din 31 mai: au fost luaţi de viitură, cu tot cu casă, patru copilaşi, fraţi, împreună cu mama lor. Femeia a fost salvată, însă copiii au dispărut în viitură. A început căutarea pe albia cu ape umflate a râului Cricovul-Sărat, cu forţe sporite, pompieri militari, localnici. Câteva ore mai târziu, a fost găsită una dintre fetiţe, în vârstă de 3 ani, aflată în stop cardio-respirator. Salvatorii au încercat resusucitarea acesteia, însă nu s-a mai putut face nimic şi echipajul medical sosit la faţa locului a declarat decesul.

La ora 20.00, din cauza întunericului au fost întrerupte căutările şi reluate astăzi, în zorii zilei. Au acționat 50 de pompieri cu două autospeciale de comandă, un autocamion de intervenție și o barcă de salvare. Aceştia au găsit-o, în jurul orei 10.00, pe mezina în vârstă de 9 luni, la trei kilometri distanţă de locuinţă. Din păcate, micuţa era fără viaţă. O jumătate de oră mai târziu, a fost găsit şi băiatul cel mare, în vârstă de 6 ani, decedat. Căutările continuă după băieţelul care încă nu a fost găsit.

Începând cu ora 16.30 a început deplasarea unei locuințe modulare în localitatea Sângeru, pentru familia care şi-a pierdut cei patru copii.

 

Citeste mai departe

Statistici T5
Inline
Inline