Trei dispăruţi în 3 zile, în Prahova!

Redactia -

Trei dispăruţi în 3 zile, în Prahova!

În dimineața zilei de 11.08.2013, Anton Mihael, în vârstă de 36 de ani din Valea Călugărească, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente:

 

–         înălţime 1,70 m;

–         greutate 70 kg, constituţie atletică;

–         ten deschis, ochi căprui, păr şaten drept, tuns scurt, cu uşoară calviţie pe frunte şi în creştetul capului;

–         prezintă cicatrici de arsuri pe ambele membre inferioare şi pe partea dreaptă a abdomenului.

La data plecării era îmbrăcat cu pantaloni lungi tip blue-jeans, prinşi în curea maro, tricou verde cu mânecă scurtă, papuci albaştri, din plastic.    

 

La data de 09.08.2013, în jurul orei 16.00, Micu Marian, de 58 de ani, a plecat de la domiciliul său din Ploiești şi nu a mai revenit.

disparut_2Semnalmente:

 

–         înălţime 1,70 – 1,75 m;

–         greutate cca. 55 – 60 kg, constituţie astenică;

–         păr grizonat de lungime medie, ten măsliniu, ochi căprui, față ovală, prezintă o semipareză pe partea stângă.

Era îmbrăcat cu pantaloni din stofă de culoare neagră cu dungi albe, tricou bleumarin cu mânecă scurtă, cu guler şi dungi orizontale pe piept de culoare alb-roşie, maiou de culoare albă, sandale din înlocuitor de piele gri deschis, cu şireturi.

 

 

 

 

 Magda Stela, în vârstă de 55 de ani, din Ploiești, a plecat la data de 10.08.2013 de la domiciliu și nu mai revenit până în preze

 Semnalmente:

 

disparut_3– înălţime aprox. 1,65 m;

– greutate 60 kg;

– păr şaten cu vârfuri blonde, tuns la nivelul umerilor, prins în coadă;

– faţă ovală, ochi căprui, ten deschis: Prezintă o cicatrice pe buza superioară, iar la memebrele inferioare, la nivelul falangelor, are noduli proeminenţi.

Când a plecat de acasă, femeia era îmbrăcată cu maiou şi pantaloni trei-sferturi de culoare neagră cu imprimeuri florale portocalii, papuci maro cu talpă ortopedică, poşetă din pânză multicoloră, cu imprimeu rustic şi barete roz.

 

 

 

Cetățenii, care pot oferi indicii care să conducă la depistarea persoanelor dispărute, sunt rugați să contacteze de îndată cea mai apropiată unitate de poliție, sau să apeleze Dispeceratul I.J.P. Prahova, la telefon 0244/595340 !