Trei fotbaliști ai Petrolul se luptă cu probleme medicale. Doar Frâncu ar putea juca la Mioveni

Dragos Trestioreanu -

Trei fotbaliști ai Petrolul se luptă cu probleme medicale. Doar Frâncu ar putea juca la Mioveni

Odată cu avansarea în competiție și cu schimbarea firească a condițiilor meteorologice, implicit cu îngreunarea stării terenurilor, dar nu numai, apar și inerentele probleme de ordin medical. Așa se întâmplă și în tabăra FC Petrolul Ploiești, de câtva timp încoace. Astfel, după ce a fost recuperat ulterior unei perioade mai lungi de timp, mijlocașul central Alexandru Puchea a avut mai mult noroc decât cel de bandă, Dragoș Gheorghe, și el revenit  după o absență de mai multă vreme. Cel din urmă a trebuit să urce iar în tribună, spre nefericirea lui. Potrivit diagnosticului specialiștilor, purtătorul tricoului cu numărul 17 din efectivul „lupilor” acuză o pubalgie de efort, ceea ce înseamnă o afecțiune în zona inferioară a abdomenului, care-i provoacă dureri atunci când aleargă sau încearcă să șuteze. Drept urmare, Dragoș Gheorghe intenționează ca, zilele acestea, să se deplaseze la o clinică de specialitate din București, pentru a consulta un medic de acolo în privința tratamentului său.

Tot probleme medicale acuză și Jean Prunescu, căpitanul Petrolului din perioada în care a absentat Claudiu Tudor, purtătorul obișnuit al banderolei și cel care a fost afectat de mari dureri la spate. Prunescu a așteptat încă de săptămâna trecută stabilirea unui diagnostic precis de la o clinică bucureșteană de profil. Așteptarea a luat sfârșit astăzi, când i s-a transmis că suferă de o miozită de efort cu edem. Drept urmare, doctorii de la clinica din capitala țării i-au recomandat fundașului central care a făcut mari sacrificii pentru a juca în partidele de la Saelele, cu Voința Turnu Măgurele, și de la Ploiești, din Cupa României, cu CS Mioveni, să facă o pauză de circa 7-9 zile. Motiv pentru care Jean nu va bifa confruntarea (și) cu „satelitul”din Seria a III-a a Ligii a III-a al echipei care a eliminat-o pe Petrolul din competiția KO. Dar este posibil ca și în penultimul meci din turul campionatului, cel de acasă, cu Astra 2, să nu poată fi pe teren.

În ceea ce îl privește pe Gabriel Frâncu, el spera vinerea trecută, atunci când nu a putut trece cu bine peste testul care să-l dea apt de joc pentru meciul cu Atletic Bradu să se rezolve cât mai repede necazurile pricinuite de o contractură musculară. Frâncu s-a pregătit astăzi, normal, alături de coechipieri, pentru confruntarea de vineri, 3 noiembrie 2017, de la Mioveni, cu echipa secundă a formației din Liga a II-a, CS din localitate, și visează să evolueze pe terenul unei arene aparținând fostei divizionare A argeșene.

Foto: www.fcpetrolul.ro