Trei maşini implicate într-un accident pe DN1A, la Boldeşti-Scăeni. Unul dintre şoferi, suspectat că ar fi fost drogat

Redactia -

Trei maşini implicate într-un accident pe DN1A, la Boldeşti-Scăeni. Unul dintre şoferi, suspectat că ar fi fost drogat

La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 16.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați despre faptul că pe Drumul Național 1 A, în orașul Boldești Scăeni a avut loc un accident rutier.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din primele verificări reieșind faptul că impactul a avut loc între un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 25 de ani, circulând pe direcția Vălenii de Munte către Ploiești, și un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani, care circula din sens opus.

Ulterior impactului celor două, cel din urmă a fost proiectat într-un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 59 de ani. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto în vârstă de 41 de ani. Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. La acest moment, traficul rutier este dirijat.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

În cazul conducătorului auto în vârstă de 25 de ani, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.