Trei minori, căutați de poliție, după ce au părăsit un centru de plasament (Update)

Daniel Dimache -

Trei minori, căutați de poliție, după ce au părăsit un centru de plasament (Update)

Polițiștii din Câmpina au fost sesizați de un reprezentant al unui centru de plasament din municipiu despre faptul că minorii Andrei Iulian, în vârstă de 14 ani, Andrei Ionuț Andrei, în vârstă de 13 ani și Andrei Sebastian, în vârstă de 12 ani, au părăsit centrul de plasament voluntar și nu au mai revenit.

Au fost demarate toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea minorilor.

Reprezentanții Centrului de plasament nu au putut oferi date cu privire la articolele vestimentare cu care cei trei minori erau îmbrăcați, decât că aceștia purtau de obicei pantaloni tip jeans de culoare albastră și bluze textile de culoare închisă. 

Semnalmentele minorilor:
Andrei Iulian, înălţime 1,45-150 m, constituţie astenică, ten deschis, ochi căprui, păr negru, scurt, fără semne particulare.
Andrei Ionuț Andrei, înălţime 1,45 m, constituţie astenică, ten deschis, ochi căprui, păr negru, scurt, fără semne particulare.
Andrei Sebastian, înălţime 1,35-140 constituţie astenică, ten deschis, ochi căprui, păr negru, scurt, fără semne particulare.

În fotografie este Andrei Iulian, reprezentantii centrului neputând furniza poze și pentru ceilalți doi minori.

Persoanele care pot oferi informatii despre minorii în cauză sunt rugate sa anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Update: Cei trei minori, care sunt frați, au fost găsiți în localitatea Apostolache. Din primele cercetări, nu au fost victima niciunei infracțiuni.