Trei prahoveni daţi în urmărire, prinşi în Bucureşti

Redactia -

Trei prahoveni daţi în urmărire, prinşi în Bucureşti

Miercuri, 22 februarie, pe raza municipiului Bucuresti, polițiști prahoveni de investigaţii criminale din cadrul Biroului ”Urmăriri” au depistat şi reţinut trei inculpați.

Este vorba despre un bărbat de 36 de ani și o femeie de 34 de ani, ambii din comuna Șirna, care aveau emise pe numele lor mandate de arestare preventivă, de către Tribunalul Constanţa, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și  o altă femeie de 36 de ani, din orașul Mizil, condamnată la 3 ani, 6 luni si 428 zile închisoare (rest de pedeapsă) pentru comiterea infracțiunii de furt calificat de către Judecătoria Sectorului 5 București.

Se pare că, sub pretextul oferirii de pomană, inculpații pătrundeau în locuința victimelor cu acceptul acestora, unde, generând anumite situații, profitau de neatenția lor pentru a sustrage sume de bani.

Cei trei au fost predați unei escorte formate din poliţişti din cadrul I.J.P. Constanța, urmând a fi prezentați la Tribunalul Constanța pentru confirmarea mandatelor de arestare preventivă și definitivarea probatoriului.