Trei zile de plantări de arbori şi flori la Câmpina

Redactia -

Trei zile de plantări de arbori şi flori la Câmpina

În zilele de 2, 3 şi 5 aprilie 2013 Primăria Câmpina desfăşoară o serie de acţiuni de plantări flori şi arbori, precum şi concursuri tematice, derulate în cadrul Campaniei de curăţenie de primăvară, care începe la 1 aprilie şi se încheie la data de 30 aprilie 2013.

           Ca în fiecare an desfăşurăm campania de plantari arbori şi flori, în parteneriat cu „echipele verzi” din gradiniţe, şcoli şi licee, dar şi împreună cu angajaţi ai Primariei Câmpina.

          Programul de plantări este următorul:

-În ziua de 2 aprilie a.c. între orele 900-1200 la toate gradiniţele din oraş va avea loc o acţiune de plantăre flori de sezon;

-Miercuri 3 aprilie a.c.între orele 1000-1200 vom planta, alături de elevii şcolilor şi liceelor câmpinene, arbori şi arbuşti în parcurile: „Lacul Bisericii” şi „Culturii”;

-Vineri 5 aprilie a.c. se vor desfăşura, în parcul „Lacul Biseicii”, două concursuri tematice, la care participă elevii câmpineni, şi anume: „Cel mai frumos colţ de natură” şi „Cel mai bun eseu despre natură”.

          Aceste acţiuni vor fi completate, pe parcursul lunii aprilie, cu plantări de arbori şi arbuşti, pe aliniamentele stradale unde aceştia lipsesc sau au fost rupţi. Materialul dendrologic, care va fi plantat, face parte din speciile: platan, mesteacăn, stejar, carpen, tei, castan, tuia.

Prin activităţile derulate de către Primăria Câmpina, împreună cu cetăţenii municipiului, dorim să ne aducem o contribuţie importantă la îmbunăţirea calităţii mediului înconjurător. Pe această cale facem un apel către cetăţenii municipiului Câmpina de a fi solidari cu acţiunile primăriei de înfrumuseţare, pentru a păstra ceea ce s-a realizat şi de a lua o atitudine civică împotriva celor certaţi cu legea.