Tricouri cu mesaje haioase cadou pentru clienţii Ploieşti Shopping City

Redactia -

Tricouri cu mesaje haioase cadou pentru clienţii Ploieşti Shopping City

Începând cu 16 aprilie, Ploiești Shopping City aduce motive de bucurie clienților săi si devine destinația perfectă de cumpărături pentru Paște. Toți cei ce vor alege să facă shopping pentru marea sărbătoare în magazinele centrului comercial, se vor bucura de un cadou primit pe loc: un tricou cu mesaj, ce face parte din colecția limitată realizată de Ploiești Shopping City. Aceasta este alcătuită din 15 modele și este adresată întregii familii, atât adulților, cât și copiilor.

 

Mai mult, pentru cei ce vor să se înnoiască cu ocazia sărbătorilor pascale brandurile au pregătit colecții dedicate, aceștia putând alege dintre mii de produse, de la articole vestimentare la accesorii și produse de înfrumusețare. Și magazinele de electrocasnice și decorațiuni interioare au pregătit oferte și își așteaptă clienții ce vor să își cumpere sau să ofere un cadou de Paște.

 

Mecanismul campaniei

 

Pentru fiecare 50 lei cheltuiți în magazinele din Ploiești Shopping City, cumpărătorii vor obține 1 punct. La fiecare 4 puncte colectate, clienții vor fi răsplătiți cu un tricou cu mesaj. Astfel, cumpărăturile în valoare de 200 lei aduc pe loc un cadou din colecția limitată.

 

Colecție limitată de tricouri cu mesaje creative pentru clienții Ploiești Shopping City

 

Cei ce nu se pot hotărî ce mesaj le place mai mult, sunt invitați să le colecționeze pe toate. Doamnele și domnișoarele pot câștiga un tricou cu unul dintre mesajele: Viața e scurtă, dar tocurile nu are trebui să fie!”, „Cel mai elegant accesoriu este zâmbetul”, „I shop therefore I Am”, Mrs. Always Right” și „Repetă după mine: Merit pantofi noi!”.

 

Mesajele pentru domni sunt: „Nimeni nu e perfect, dar eu nu sunt nimeni!”, „Mr. Right”, „Dacă crezi că sunt simpatic, încă nu ai văzut-o pe soția mea” și „Nimic nu mă sperie, sunt … tată de fată”.

 

Pentru cei mici, Ploiești Shopping City a pregătit 5 mesaje care, cu siguranță, vor atrage toate privirile: „Born to be FABULOUS”, „Here comes trouble”, „Liniștea e supraapreciată”, „Dacă nu ai ciocolată, nu avem ce discuta!” și „Short, but stylish” .

 

Tricourile sunt realizate din bumbac de cea mai înaltă calitate și sunt disponibile în mărimi de la S la XL, în cazul adulților și de la 2 până la 12 ani, în cazul copiilor.

 

Campania se desfășoară în perioada 16 aprilie – 3 mai. Mai multe detalii se găsesc pe www.ploiestishoppingcity.ro sau pe Facebook, www.facebook.com/PloiestiShoppingCity.