Tu alegi, iar Quasi Pronti găteşte pentru tine în Ploieşti Shopping City

Redactia -

Inaugurarea celui mai mare mall din Prahova a adus în judeţ primul restaurant de tip fast-food cu specific italian Quasi Pronti.

 

Quasi Pronti a venit pe piaţa locală cu un nou concept de fast-food care oferă ca produse principale pastele, specialitățile din paste și pizza, toate pregătite rapid în faţa clientului.

 

Quasi Pronti a deschis în luna noiembrie un nou restaurant în franciză, în cel mai recent mall din sudul României, Ploieşti Shopping City. Restaurantul cu o suprafaţă de peste 50 de metri pătraţi deserveşte întreaga zonă de food-court a centrului comercial şi a creat zece noi locuri de muncă. În noua locaţie a fost investită suma de 45.000 de euro. Quasi Pronti a adus la Ploieşti mâncăruri din faimoasa bucătărie italiană, pregătite în două minute în faţa clientului, cu ingrediente alese de acesta. Reţetele care îmbină inflenţele italiene cu cele braziliene au fost pe gustul prahovenilor, în weekend-ul inaugurării restaurantul înregistrând peste 1.000 de clienţi. În această săptămână Quasi Pronti continuă promoţiile din ziua inaugurării. La cinci pizza comandate clienţii vor primi încă una gratis, iar la fiecare meniu o limonadă din partea casei. Cei mici sunt aşteptaţi cu un cadou supriză.

 

„Întrucât suntem în Postul Crăciunului, din meniurile restaurantului nu lipsesc preparate delicioase de post: pizza cu măsline, ciuperci proaspete, porumb, cubuleţe de roşii, brocoli, caşcaval vegetal şi sos picant, dar şi paste şi specialităţi din paste de post, precum lasagna cu spanac, foietaj, ciperci, pulpă de roşii, usturoi şi alte ingrediente alese de clienţi”, spune Gabriela Găvojdea, cea care a adus conceptul Quasi Pronti prin franciză în România.

În prezent, restaurantele Quasi Pronti pot fi găsite în Bucureşti (Liberty Center), Constanţa- Maritimo Shopping Center), Arad (Atrium Mall), Timişoara (Iulius Mall), Brăila (Promenada Mall), Oradea (Lotus Center), Bacău (Arena Mall), Cluj (Iulius Mall) şi Ploieşti (Ploieşti Shopping City). Tot în noiembrie, Quasi Pronti bifează o nouă locaţie în centrul comercial AFI Palace Cotroceni din Bucureşti. Următorul restaurant va fi deschis în luna decembrie, în Braşov.

Quasi Pronti se extinde în România în sistem de franciză, licenţa de master franciză pentru ţara noastră fiind deţinută de Gabriela Găvojdea. “Persoanele interesate să se alăture reţelei de restaurante Quasi Pronti vor primi din partea noastră tot sprijinul pentru a-şi dezvolta o afacere care să le aducă un profit atractiv. Franciza Quasi Pronti oferă un business sigur pe termen lung, care poate depăşi obstacolele impuse de condiţiile economice actuale”, spune Gabriela Găvojdea, Master Francizat Quasi Pronti România.

Deschiderea unui restaurant Quasi Pronti necesită o investiție de aproximativ 30.000 de euro, la care se adaugă taxa de franciză de 10.000 de euro și 5.000 de euro taxa de training. Un restaurant Quasi Pronti poate fi deschis în maximum 2 luni, însă compania are și experiența deschiderii unei unități în 9 zile. Investiția poate fi recuperată în aproximativ 1-2 ani de la demararea afacerii.