Tu stii care este cea mai buna modalitate de a calatori catre Germania?

Daniel Dimache -

Tu stii care este cea mai buna modalitate de a calatori catre Germania?

Germania este una dintre cele mai vizitate tari de catre romani. Indiferent ca este vorba despre vacante sau despre locuri de munca temporare, romanii aleg sa calatoreasca an de an. Insa orice calatorie are avantaje si dezavantaje, iar mai jos va prezentam toate variantele disponibile.

Avion, microbuz sau masina personala?

Alegerea mijlocului de transport cu care urmeaza sa te deplasezi este foarte important deoarece trebuie sa iei in considerare confortul pe care ti-l ofera, viteza cu care se deplaseaza, dar chiar si pretul biletului. Cu siguranta la capitolul viteza avionul este solutia cea mai buna, dar si cea mai costisitoare.

Majoritatea persoanelor care si-au achizitionat biletul in avans au avut de suferit din cauza pandemiei. Romanii au fost pusi in situatii neplacute deoarece in ultimii doi ani multe zboruri s-au amanat. Intr-adevar biletele de avion cumparate cu ceva timp inainte sunt mai ieftine, insa in perioada aceasta a pandemiei poate sa iti rezerve si  surprize neplacute. Este adevarat ca un zbor din Romania catre Germania dureaza doar cateva ore.  

Microbuzul este una dintre variantele preferate de romani. Apeleaza la firme de transport Romania Germania cu experienta cum este si ZGR Tour, care asigura curse saptamanale din si catre Germania. Calatoria dureaza maxim 24 de ore, cu microbuze de ultima generatie care asigura confortul si siguranta de care orice calator are nevoie. Poti lua cu tine si un bagaj mai mare decat cu avionul la un pret mult mai mic. Cursele acestei firme se efectueaza numai de la adresa la adresa fara alte costuri suplimentare. Te poti bucura de toate peisajele frumoase si te poti relaxa asa cum iti place tie.

Aceasta companie are o experienta de peste 10 ani si este una dintre cele cautate si apreciate companii, datorita seriozitatii si preturilor mici pe care le au.

Clatoria cu masina personala dureaza aproximativ 20 de ore. Este un drum destul de lung si obositor mai ales in cazul in care conduce o singura persoana. Iar daca prinzi o perioada aglomerata, durata calatoriei o sa creasca. In cazul in care pleci singur, recomandat este ca la jumatatea drumului sa te opresti pentru a te odihni. Iar daca pleci cu una sau mai multe persoane care detin permis, este mai bine sa conduceti pe rand pentru a va odihni. Stim ca este mai comod sa pleci cu masina personala deoarece nu depinzi de o anumita ora, insa este si mult mai riscant. Oboseala la volan este un pericol de luat in considerare.

Iata asadar care sunt variantele de a calatori din Romania catre Germania. Informeaza-te din timp la toate posibilitatile si alege-o pe cea mai buna. Varianta noastra este clar ZGR, pentru curse Romania Germania de la adresa la adresa.

Convinge-te si tu si fa-ti acum o rezervare catre Germania.

 Articol publicat de agentia sicmedia.ro