Ultrașii petroliști din Peluza Latină se gândesc la cei năpăstuiți de soartă și le fac viața puțin mai frumoasă!

Dragos Trestioreanu -

Ultrașii petroliști din Peluza Latină se gândesc la cei năpăstuiți de soartă și le fac viața puțin mai frumoasă!

În luna decembrie, bine cunoscută, în fiecare an, drept cea a cadourilor, ultrași ai FC Petrolul din Peluza Latină, cea de la peluza a doua a arenei Ilie Oană, din Ploiești, s-au gândit să le ofere daruri unor semeni năpăstuiți de soartă. Astfel, potrivit comunicatului postat pe pagina de Facebook a Peluzei Latine, ploieștenii sunt anunțați că vineri, 22 decembrie 2017, ora 18.00, la sala Leonard Doroftei, din apropierea Gării de Sud, mai exact de pe strada Milcov nr. 1, se vor desfășura meciurile Cupei Suporterilor purtând numele acestei peluze. S-a pornit de la inițiativa anuală a ultrașilor de a ajuta, de Sărbătorile de Iarnă, persoane năpăstuite de soartă și s-a ajuns la ideea organizării unei competiții fotbalistice destinate ultrașilor proprii – una absolut originală pentru fanii „lupilor”. La competiție vor participa echipe formate din ultrași membri ai Peluzei Latine, iar la finalul acesteia, echipa câștigătoare va avea onoarea de a combate, într-un meci demonstrativ, cu o trupă actuală a Petrolului!

Cupa Suporterilor „Peluza Latină” va beneficia de un MC de valoare, precum marele petrolist Bubanu Prahoveanu, de la Radio Prahova, iar printre invitați se vor număra președintele de onoare al FC Petrolul, Seniorul Mircea Dridea, fostul campion mondial profesionist de box care dă și numele sălii din strada Milcov nr. 1, Leonard Doroftei, celebrul ex-internațional  de baschet Cătălin Burlacu, actual antrenor-jucător al echipei CSM Ploiești, candidată la promovarea în primul eșalon, și staff-ul executiv al clubului găzarilor format din președintele Cristian Vlad și vicepreședintele Octavian Grigore. De partea de entertainment se vor ocupa artiști bine cunoscuți, precum Cabron, DJ Kabal și Victor Dorobanțu, alături de care se va afla și deja renumita trupă de majorete Happy Dance, nelipsită de la meciurile de baschet ale CSM-ului, de la sala Olimpia. Cei prezenți vor putea participa și la o tombolă, la care se vor câștiga premii acordate de Max Fun, Ploiești, România, iar favoriții de pe teren ai ultrașilor vor oferi un tricou galben original al primului căpitan, Claudiu Tudor, cu autografele tutror componenților lotului „lupilor”. Potrivit comunicatului organizatorilor, la Magazinul Colecționarului, piesa de rezistență va fi un tricou donat de Cristi Vlad și purtat de el la promovarea din Divizia C în B, în urmă cu un deceniu.

Adevăratul scop al organizării Cupei Suporterilor ” Peluza Latină” va fi, evident, strângerea de fonduri, de haine și de orice altceva i-ar putea face pe cei greu încercați în viață de a se simți alinați în această lună a cadourilor. Drept urmare, inițiatorii îi invită la sală pe iubitorii culorilor galben-albastre, indiferent de locul ocupat în arenă, să ofere ajutorul material în urnele ce vor fi special amenajate la sală, iar produsele – în locul propus pentru acest scop, existând și o comisie de validare, din care vor face parte marii campioni Leonard Doroftei și Cătălin Burlacu. Comunicatul de pe Facebook se încheie emoționant: „Împreună suntem o familie. CU PETROLUL TOT ÎNAINTE!”. Într-adevăr, o inițiativă frumoasă, demnă de toată lauda și care merită o atenție deplină din partea tuturor petroliștilor!